TV-sztárok

Meseszép menyasszonyi ruhában Stohl András párja, Vica

Stohl András és Vica négy éve alkotnak egy párt, a színész karácsonykor kérte meg a lány kezét.
Stohl András és Vica kapcsolata négy éve idilli

Stohl András és párja, Vica már négy éve alkotnak egy párt. A színész három évvel ezelőtt nyitott új fejezetet az életében, amikor elköltözött a családjától.

„Már az összeköltözésünk előtt közöltem Vicával, nagyon jólesik, hogy ennyire szeret. Erre azt felelte, te még nem is tudod, hogy mennyire foglak majd szeretni. És valóban, szintet lépett a kapcsolatunk. Négy év után is minden reggel úgy ébredünk, hogy tudunk örülni egymásnak” – nyilatkozta korábban Stohl András a Story magazinnak, aztán meg is kérte párja kezét. 

Vica jó kapcsolatot ápol a színész lányaival, olyannyira, hogy a nagy napra a menyasszonyi ruhát is együtt választották ki.

„Én vagyok a legszerencsésebb a világon. Nem csak azért, mert nemsokára feleségül vehetem az én csodálatos menyasszonyomat, hanem mert bármikor számíthatok a gyerekeim segítségére, így van ez az esküvőnk szervezésével is” – írta közösségi oldalán Stohl András.

(Nyitó kép: Stohl András/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top