TV-sztárok

Pásztor Erzsi próbál életet önteni a trombózisból lábadozó és gyászoló Csűrös Karolába

Barátnőjét támogatja Pásztor Erzsi.

Az egy hónapja életveszélyes állapotban, trombózissal kórházba szállított Csűrös Karola – aki tavaly vesztette el a férjét, Horváth Ádámot – egy ideje otthon lábadozik, de legjobb barátnője szerint nincs jól. Nem hagyja el az ágyat, étvágya alig van, de mindig felderül és hosszan beszélget, amikor Pásztor Erzsi hívja – írja a legfrissebb Story magazin.

Pásztor Erzsi, Csűrös Karola

Pásztor Erzsi (b, MTVA Fotó: Zih Zsolt) támogatja Csűrös Karolát (j, MTI Fotó: Illyés Tibor) / nlc-montázs

Amit a koronavírus okozta helyzetben meg lehet tenni, azt Pásztor Erzsi meg is teszi a legjobb barátnőjéért. Naponta hívják egymást, olykor többször is. „A múlt héten együtt sírtunk Szilágyi Pityi halálán, két évvel járt alattunk a főiskolán. Máskor meg felidézzük a több évtizedes sztorikat, és csak nevetünk. (…) Én ezzel tudom elterelni a figyelmét, felvidítani Karcsit, életet önteni belé. Hogy sikerül-e? Remélem, igen, mert a hangja életerős, amikor felveszi a telefont, de lábra már nem tud állni, és érzem rajta, ismerem, már nem is akar. Ez az, ami aggaszt” – árulta el a súlyos rákbetegségből gyógyult színművésznő.

Pásztor Erzsi azt mondja, barátnője a férje, Horváth Ádám elvesztése óta összeomlott.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Gryllus Dorka 47 évesen gyereket vár, Simon Kornéllal mesélnek

Olvass még Pásztor Erzsiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top