TV-sztárok

Emiliót különleges rokoni szál fűzi Rigó Jánoshoz

Az énekes lerántotta a leplet családfájáról, kiderült, híres muzsikus nagyapja révén Rigó János vérvonalát viszi tovább.

Szinte minden idejét főzéssel tölti most a Jellinek família, ahol Tina mindig kisüt valamit, míg a zenész a húsos ételekben remekel. Nemrég a családfő készítette el a napi fogást, lecsós csirkepörköltet nokedlivel, amikor nosztalgiázásba kezdett. „Mi imádjuk a nokedlit! Tina mindig figyelmeztet mikor készítem, hogy ne toljam túl, annyit készítsek, amennyi a pörkölthöz kell. Ez általában nem jön össze, fél kiló liszt elmegy rá, de el is fogy az utolsó falatig mind, a nokedliből is” – mondta Emilio, akinél családi vonás a nokedli iránti rajongás.

Emilio imád főzni

Emilio imád főzni (Fotó: Sláger TV)

„Sehol sem vagyok nagyanyámhoz képest, akinek állandóan nokedlit kellett készítenie, az én híres, muzsikus nagyapámnak. Nagyanyám mindig azt mondta, hogy legalább 500 kg lisztet elhasznált már arra, hogy nokedlit főzzön neki. Nagyapám imádta nagyanyám főztjét, pláne a nokedlit, éjjel-nappal azt ette volna – kezdte a nosztalgiázást Emilio, aki mint kiderült Rigó János vérvonalát viszi tovább. – A nagyapám nagyon híres muzsikus volt, az ő révén van bennünk egy kis kék vér, hiszen az ő családjában köttetett házasság hercegnővel. Tőlük ered a rigójancsi sütemény története is” – tette hozzá a Sláger TV-n látható Drága családomban Emilio, aki zeneileg is aktív, hiszen hamarosan új dallal jelentkezik az énekes. 

Ez történt még a Drága családomban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top