TV-sztárok

Bekamerázzák Szilágyi István özvegyének otthonát

Szilágyi István özvegye nem szeretné elhagyni az otthonát, sokan úgy gondolják, abban a házban nincs biztonságban egyedül.

Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán semmiképp sem szeretné elhagyni férjével közös, romos otthonukat, sokan aggódnak érte.

“Most már zárjuk a kaput meg az ajtót, de teljesen egyedül vagyok. Nagyon aranyosak voltak egy cégtől, mert felajánlották, hogy tesznek fel kamerákat, nehogy baj történjen, meg az talán a betörőket is elijeszti.  A kaput és a bejárati ajtót figyelik majd, nehogy valaki betörjön hozzám. Sokan mondják, hogy el kellene költöznöm, menjek kisebb lakásba és semmiképpen ne legyek egyedül, de mindig van segítőm, és amúgy sem akarok innen elmenni, ez az otthonom – mondta Szilágyi István özvegye, Joli néni.

Skan aggódnak Szilágyi Sitván özvegyéért, de ő nem akar költözni

Szilágyi István özvegye nem akar testvéréhez költözni. Fotó: ATTILA TRENKA / Attila Trenka / Profimedia

“Mondtam Jolikának, hogy máshova kellene költöznie. Nagy az a ház, nincs is jó állapotban, meg szerintem az nincs rendben, hogy abban a szobában alszik, ahol a fia megölte a férjét. Ráadásul a mai világban sosem lehet tudni, mi történik. Most már sokan tudják, hogy egyedül él, nehogy valaki éjjel betörjön hozzá és bántsa” – nyilatkozta a Blikknek Jolika néni testvére, Sarolta.

(Nyitó kép: profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top