TV-sztárok

Bombát találtak Emilio szomszédjának kertjében, óriási volt a riadalom

Hatalmas volt az ijedtség, nagyon megrémült a Jellinek família.

Gyanútlanul sétálgatott utcájukban Tina, amikor észrevette a rendőrség mozgolódását az egyébként csendes, békés környéken. „Láttam, hogy a rendőrség az utcánkban van, azonnal szóltam is Emilionak, aki utánajárt a történéseknek. Gyálon mindig történik valami, szeretünk itt lakni, de egyébként csend és béke honol az utcánkban” – mondta Tina, akinek férje azonnal faggatni kezdte a rendőröket.

Bombát találtak Emilioék szomszédjánál

Bombát találtak Emilioék szomszédjánál (Fotó: Sláger TV)

Kiderült, a család egyik ismerőse – aki szemben lakik velük – bombát talált a kertjében. „Először azt hittük viccel a bátyja, amikor azt mondta, hogy bombát talált. Felásta a kertet és talált valamit, amiről azt gondolta, hogy egy darab tégla. Csak amikor kopogtatni kezdte akkor derült ki, hogy egy szárnyas bomba” – mondta Emilio, akinek felesége kisebb pánikba esett.

„Sosem láttam még bombát közelről, de amikor a szomszédunk közölte, hogy a tűzszerészeket meg kell várni, a bomba ugyanis éles, nem mondom, hogy nem estem pánikba. Azt gondolná az ember, hogy valami gigantikus dolog egy ilyen bomba, pedig szó sincs róla. Kicsi a bors, de erős – tette hozzá Tina, aki biztos benne, hogy hasonló helyzet náluk nem fordulhat elő. – Nálunk Emilio nem ragadna ásót, de nincs is miért, hiszen szinte az egész kert térkövezve van. Így, ha bármi hasonló is van alattunk a földben, reméljük békében eléldegélünk annak tudta nélkül” – tette hozzá a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina. 

Olvass még az Emilio famíliáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top