TV-sztárok

Megszületett Király Viktor kisfia, igazán különleges nevet kapott

Király Viktor és Virág Anita első közös gyermeke igazán különleges nevet kapott.

Megszületett Király Viktor és Virág Anita kisfia, aki 2 kg 55 dekával és 50 centisen jött a világra és a Kolen nevet kapta. A köldökzsinórt pedig a büszke apuka vágta el. Mindenről az e heti Best magazinban meséltek a boldog szülők.

“Vizsgálatra kellett mennünk, de a járványhelyzet miatt csak az ajtóig kísérhettem Anitát. Aztán vizsgálat közben kiderült, hogy a magzatvíz már elszivárgott. A dokink erre közölte: ’Ma szülünk!’ Mindössze annyit engedélyezett, hogy gyorsan hazarohanjunk a kis bőröndért….Délután 2 órára értük vissza a kórházba, és az én pici fiam este 6 óra 13 perckor már fel is sírt. Én vágtam el a köldökzsinórt. A fiam 2 kg 55 dekával és 50 centivel jött világra. Nem is tudom szavakkal elmondani, milyen volt az, amikor megláttam” – mondta Király Viktor, aki azt is elárulta, miért döntöttek a Kolen név mellett.

Különleges nevet kapott Király Viktor kisfia

Király Viktor ennél boldogabb már nem is lehetne Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

“Mivel én kettős állampolgár vagyok, legyen amerikai neve, a Kolen tetszett mindkettőnknek. Később, amikor utánanéztünk, kiderült, hogy ez az angol Kolin név ír változata, és kölyökoroszlánt jelent” – árulta el a boldog apuka.

További részletek és a teljes interjú a Best magazin legfrissebb számában olvasható.

Címlapon Király Viktorék kisbabája

Király Viktorék boldogsága határtalan.

Olvass még többet Király Viktorról:

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top