TV-sztárok

Mi lett velük? Így néznek ki most a Keménykalap és krumpliorr szereplői

A hetvenes évek egyik legnépszerűbb gyereksorozata a Keménykalap és krumpliorr volt. Mi lett a szereplőkkel, hogy néznek ki most? Azonnal mutatjuk!

A Keménykalap és krumpliorr a Magyar Televízió 1973-ban készült, 1974-ben bemutatott ifjúsági filmsorozata Csukás István Azonos című műve alapján – írja a Wikipedia.

Hogy mi lett a hetvenes évek kedvelt gyerekszínészeivel? Hogy néznek ki most? Meglepődsz!

Kovács Krisztián

Kovács Krisztián játszotta Kisrecét, aki a 1970-es évek gyermekfilmjeinek meghatározó alakja volt. 1969-től számos filmben szerepet kapott, mint például a Hahó, Öcsi!, Hahó, a tenger!, a Barátom Bonca, illetve 1976-ban az Operettszínházban még együtt játszhatott Latinovits Zoltánnal, a jelenleg 54 éves Kovács Krisztián informatikusként dolgozik, teljes mértékben felhagyott a színészettel.

Nézd meg friss és gyerekkori fotóit!

Berkes Gábor

Gyermekszínészként több filmben is játszott, majd zenészként a 80-as években az Első Emelet együttes hozta meg a sikert számára, de a Rapülők és az Emberek együttes tagja is volt.  

Berkes Gábor zenészként keresi a kenyerét

Berkes Gábor ma zenészként dolgozik. Fotó: smagpix/Olajos Piroska

Berkes Gabriella

Számos filmben szerepelt, a Keménykalap és krumpliorrban ő kapta meg Péterke szerepét, 1975-ben a legjobb gyermekszínészi alakításért díjjal jutalmazták. Tizenhét éves korától a Zeneakadémia vendéghallgatója volt. Könnyűzenei pályája a Hungária együttes Csacska macska vokáljában indult. Az 57 éves énekesnő-színésznőnek a mai napig vannak fellépései.

Szilágyi István alakította Lópici Gáspárt, az utca hírmondóját. A színész tragikus körülmények között hunyt el, fia vetett véget életének. Alfonzó pedig Bagaméri, az elátkozott fagylaltos volt. A színészlegenda 1987-ben hunyt el.

Még több akkor és most cikk az nlc.-n:

(Nyitó kép: Újságmúzeum/Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top