nlc.hu
TV-sztárok

Istenes László elsírta magát

Istenes László a családi videóról: “Annyit írtam nekik, hogy most sírok”

Elérzékenyülve mesélt Istenes László arról, amikor meglátta az új családtagot. A pici a vártnál később érkezett, és mint kiderült, viszonylag nagy súllyal született.

Azért az nem megszokott pillanat, amikor Istenes László elérzékenyülve mesél a kamerák előtt a magánéletéről, ezúttal azonban nem tudta magába tartani az örömhírt: megszületett a negyedik unokája, aki Bogi lánya második kisbabája. A kicsi a Grace Elisabeth nevet kapta, a dédik iránti tiszteletből, mivel Istenes anyukáját és a veje nagymámáját is Erzsébetnek hívták. 

“Én azért egy-két születést megéltem, ugye saját gyerekeimet is belevéve, és valahogy egy férfinek, amikor egy kislány érkezik, az picit más” – mondta a műsorvezető a Mokkában és mutatta is mire gondol: 

Istenes László negyedszerre lett nagypapa

Istenes László negyedszerre lett nagypapa

Gracie amúgy a vártnál később érkezett, és a büszke nagypapa szerint teljesen átszellemült, amikor meglátta az első lányunokáját. 

“Egy igazi kis puffancs egyébként (…) 4300 gramm, nagyon nagy baba, gyakorlatilag négy hónaposan érkezett a világra” – mondta Istenes, aki bár boldogan mutogatna a piciről fotókat, de elárulta, hogy a lánya már annak sem örült, amit korábban megosztott a követőivel. Pedig valóban nem túlzás azt mondani, hogy gyakorlatilag tízből tíz gyerek így néz ki. 

Istenes Boginak már van egy kisfia, Tyler, aki elképesztően örült a húgának, az első találkozásról készült videót látta a műsorvezető is. 

“Ránézek ezekre a kis tündérekre és kettő pillanat alatt könnybe lábad a szemem. Elküldte a lányom ezt a videót, amit nem mutathatok meg, és annyit írtam neki, hogy most sírok.”

Istenes László ilyen átszellemülten mesél a negyedik unokájáról: 

Nem mindenkiben tudatosult, hogy Istenes László már nagypapa: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top