nlc.hu
TV-sztárok

Modern család: Ariel Winter szőke lett

Jégszőke haja lett a Modern család okoskájának, alig lehet felismerni Ariel Wintert

Ariel Winter sötét barna frizurával forgatott az elmúlt 11 évben, ám most szőke lett. Közben pedig arra kéri a követőit, hogy legyenek kedvesek egymással, mert az nem kerül semmiben.

Ariel Winter az elmúlt tíz évben a Modern család sorozat okoskája volt. A képernyőn, szemüvegben, visszafogottabb ruhákban láthattunk, a vörös szőnyegen azonban igazi dívaként tündökölt. Most, hogy a sorozat végleg búcsúzott a nézőktől, Ariel is vágyott a változásra. Gondolt egy nagyot és jégszőkére festette a haját. Instagramján pedig szürke pulcsiban, és smink nélkül jelentkezett be, bepillantást engedve egy sima hétköznapjába. “A kedvesség nem olyan nehéz, ugye?” – írta a feltöltött fotójához a  22 éves színésznő, aki néhány napja váltott szőkére. 

Ariel Winter a Modern családban

Ariel Winter a Modern családban (fotó: Profimedia)

Nem véletlen, hogy a kedvesség fontosságát emelte ki Ariel Winter a posztjában. Korábban így nyilatkozott a Teen Vogue-nak. “Az emberek névtelenül nagyon kegyetlenek az interneten. Sokáig nem tudtam ezt kezelni, de fiatal is voltam hozzá. Néha persze még most is fáj, de miért ne fájna, ha kövér ribancnak hívnak? Ettől senki nem lesz boldog. Nem számít, hogy nézel ki most, nem számít, hogyan néztél ki korábban. Akik támadni akarnak, azok fognak is. Ezt mindenki megtapasztalja. És ez szívás”- mondta Winter.

Nézd meg Ariel átváltozását galériában!

Ariel Winter a Modern családban
Megnézem
Összes kép (5)

A színésznő sok követője azt feltételezte, hogy az új frizurát Marilyn Monroe inspirált, ám Winter szerint inkább a Trónok harca sorozat Daenerys Targaryen karaktere.  “Élveztem minden percét, amit a Modern család forgatásán tölthettem az elmúlt 11 évben, de Alex sötét haja egyáltalán nem fog hiányozni”– nyilatkozta.

Modern család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top