nlc.hu
TV-sztárok

Hopp Csilla bírósági ügye

Ez a büntetés várhat L.L. Junior exfeleségére, Hopp Csillára

Vádemelés következhet L.L. Junior elgázolt kisfia, Dávidka ügyében. L.L. Junior ügyvédje elárulta, mi lehet a legvalószínűbb büntetés, amit kiróhatnak Hopp Csillára.

Korábban éppen L.L. Junior tette meg a jogi lépéseket kisfia balesete kapcsán, remélve, hogy az édesanyát felelősségre vonják, mára viszont megenyhült a rapper, s abban reménykedik, hogy exe, a gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsított Hopp Csilla nem kap börtönbüntetést. Elsőszülött kisfiuk, Lacika érdekében is a legjobbakat kívánja volt feleségének – írja a Bors.

L.L. Junior és Hopp Csilla

L.L. Junior reméli, exe megússza a börtönt

Junior is azt reméli, hogy az igazságszolgáltatás keretein belül a lehető legenyhébb ítélet születik, s nagyon bízunk benne, hogy Csillának nem kell börtönbe mennie” – nyilatkozta a zenész ügyvédje, aki a legenyhébb ítéletben, azaz a pénzbüntetésben reménykedik.

A Hopp Csillával együtt meggyanúsított barátnőre is ugyanaz az ítélet várhat, mint a csoportterápiára járó Csillára, azaz legjobb esetben pénzbírsággal sújtják.

Olvass még L.L. Juniorékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top