TV-sztárok

Már a színészeket válogatják a Trónok harca előzménysorozatához

Utoljára hat hónapja hallhattunk a Trónok harca előzménysorozatáról, de az új hírek szerint a járvány sem állhat a forgatás útjába. Az HBO-nál már a szereplőket válogatják.

Az HBO Trónok harca előzménysorozata a Targaryen-ház történetére fókuszál majd, és a streaming szolgáltatónál/csatornánál most a pletykák szerint elsősorban a két női főszereplőt, Rhaenyra Targaryent és Alicent Hightowert játszó színésznőt szeretnék megtalálni. A karakterekről már George R.R. Martin is írt a Trónok harca kötetekben – írta meg az Entertainment Weekly.

A legismertebb Targaryen: Daenerys (fotó: HBO)

A legismertebb Targaryen: Daenerys (fotó: HBO)

A Targaryenek felemelkedését és bukását bemutató sorozat Martin Tűz és vér című könyve alapján készül, és 300 évvel azon történések előtt játszódik, amiket a Trónok harca regényekben és a sorozatban megismerhettünk. A nyitó epizódot a Trónok harca-veterán Miguel Sapochnik rendezheti. Pletykák szerint a sorozat középpontjában a Targaryen polgárháború állhat, de arról is beszélnek, hogy a széria az American Horror Story mintájára minden évadban egy új történetet mesélne el Westeros történelméből, új szereplőkkel és színészekkel. A Trónok harca a nyolcadik évaddal tavaly tavasszal ért véget az HBO-n.

Trónok harca olvasmányok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top