nlc.hu
TV-sztárok

Közleményt adott ki az Örkény színház

Közleményt adott ki az Örkény színház, erre számítanak ősztől

Az Örkény színház vezetősége egyelőre a kormány döntésére vár, de már bevezettek pár változást.

A koronavírus kezdetén bezártak a színházak, elhallgatott a zene, a kulturális élet gyakorlatilag megszűnt. Egy pár teátrum azóta már újranyitott és előadásokat is tartanak, betartva természetesen a szabályokat. Az Örkény színház nincs szerencsés helyzetben, hiszen a férőhelyek számát felezni kellett, és a további döntésig így is marad, a közönség nagy bánatára.

Az Örkény Színház közleménye:

,,Kedves Nézőink, Barátaink! Magyarországon a koronavírus helyzet megnyugtató, de a járvány a világban nem vonult vissza. Július végén kormányzati döntés lesz arról, hogy hogyan nyithatnak ősszel a színházak. Ma még nem tudunk tényeket, de a feltételezések között visszatérő elem, a sajtóban is rendszeresen előkerül, hogy a kőszínházi, és általában a zárt nézőterek esetleg csak kétszáz főig lesznek látogathatók. Ezért úgy döntöttük, hogy az előadásainkra elővételben eladott jegyeink számát EGYELŐRE a nagyszínházban kétszázban, a stúdióban ötvenben maximáljuk. Nem szeretnénk előállítani újra azt a tavaszról ismerős helyzetet, hogy valaki a megváltott jegyével mégsem jut be az előadásra, és nehézkes visszaváltási – átcserélési procedúrára kényszerül. Amint biztosat tudunk, jelentkezünk. Fontos hangsúlyozni, hogy a kétszázas határ NEM TÉNY, lépésünk elővigyázatosság: mert az elővételben eladott jegyek számából tudjuk, hogy hiányzunk Önöknek.Önök is nekünk. Reméljük együtt a teljes nyitást!

Örkény Színház.”

örkény színház

Örkény Színház (Fotó: orkenyszinhaz.hu)

A színházak megsínylették az elmúlt pár hónapot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top