nlc.hu
TV-sztárok

Kirabolták a Bódi családot

Kirabolták Bódi Gusztiékat, megszólalt Bódi Margó

Június végén 1,4 millió forintot loptak ki Bódi Guszti családjától. Egyelőre a tettesek és a pénz sem került elő.

1,4 millió forintot loptak el Bódi Csabi autójából ismeretlen tettesek. A beazonosítás megtörtént, de az elkövetőket még nem sikerült elkapni – írja a Bors.

“A kameránk felvételén látszott az elkövető lány arca, mert rajta nem volt maszk. A fiún volt, de a do­hányboltból kikérték a felvételeket a rendőrök, és ott már maszk nélkül vásárolt, be tudták azonosítani. Félelmetes volt látni, hogy valaki beül a kocsinkba, és ott matat. Úgy tudom, még nincs fejlemény”mondta Bódi Margó.

Bódi Margóékat kirabolták

Bódi Margó nem fér. Fotó: Bódi Margó/Instagram

A nemrég rágalmazások miatt rendőrséghez forduló Bódi Csaba pedig azt nyilatkozta, ha előkerül a pénz, jótékony célra ajánlja fel.

“Sajnos valóban nincs, annak ellenére, hogy sok bejelentés érkezett. Tudni lehet, hogy kik voltak, hol laknak. Ezeket az információkat továbbítottuk a rendőrségnek, de tőlük nem kaptam több információt. El va­gyok keseredve. A Bókai Gyermekkórháznak felajánlom a pénzt, ezzel is előre akartam lendíteni az ügyet. Ha már ellopták, legyen a rászorulóké. De szerintem nem lesz meg” – nyilatkozta Bódi Csaba. 

Olvass még többet Bódi Gusztiról és Margóról:

(Nyitó kép: Bódi Margó/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top