nlc.hu
TV-sztárok

A Korda házaspár életmódváltása

Ásványvízből főzi a leveseket Balázs Klári, Kordáék alaposan megreformálták a konyhájukat

Életmódot váltott a Korda házaspár. Az egészségesebb ételektől nem csak energikusabban lettek, a bőrükön is észrevehető a változás.

Nyolcvan fölött is csúcsformában van Korda György. Nem csoda. Neje, Balázs Klári ugyanis alaposan odafigyel arra, hogy mit esznek. A hónapok óta önkéntes karanténban élő házaspár sok mindent száműzött a spájzból és a hűtőből, zöldség és gyümölcs pedig mindig van otthon. 

Balázs Klári és Korda György

Balázs Klári és Korda György – MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Balázs Klári elárulta a Blikknek, hogy jó ideje fehér liszt helyett zablisztet használ, ha valami finomat szeretne sütni, és még a vendégek kedvéért sem tart otthon cukrot, így óvva férjét.

Gyurinak nem szabad cukrot ennie, ezért azt egyáltalán nem veszünk. Sőt tejtermékeket sem nagyon fogyasztunk, a reggeli kávéba mandulatejet csurgatok. (…) Szerintem fontos, hogy tudjuk, mit eszünk, mert a szervezetünknek és az életünknek tartozunk ennyivel. Mostanában például a leveseket is ásványvízből főzöm, mert gondolom, a járvány miatt jobban klórozzák a vizet és nem szeretnék ennyi vegyszert bevinni a szervezetembe” – mondta el a férjével gőzerővel a visszatérésre készülő énekesnő.

Olvass még a Korda házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top