nlc.hu
TV-sztárok

Sütő Enikő fehér bikiniben

Nincs mit hozzáfűzni: a 61 éves Sütő Enikő fehér bikiniben pózol

Sütő Enikő kirobbanó formában van, ezt bátran kijelenthetjük.

Sütő Enikő csodálatos karriert tudhat magáénak a modellszakmában, 42 évvel ezelőtt volt az első fotózása. Az akkor még 19 éves fiatal lány profizmusa és szépsége sok fényképészt lenyűgözött, sorra kapta a jobbnál jobb ajánlatokat. Nem csak reklámokban és kampányokban, de a televízióban is sok szerepet kapott, ez azóta sincs másképp. 61 évesen ugyanolyan bomba alakkal és kisugárzással varázsolja el a követőit, mint sok évvel ezelőtt. Ezúttal egy fehér bikiniben mutatta meg szuper alakját és még egy bevált receptet is megosztott.

,,Immunerősítésre használom: cukornád melasz, almaecettel keverem, kurkumát , ősi magnézium port és fehér borsot teszek bele. Kiváló, ha sportolsz, vagy ha nem.. Pörgeti az anyagcserét , a haszontalan baktériumokat kiiktatja. Próbáld ki, ha tudatosan törekszel immunrendszered erősítésére” – írja a posztjánál Sütő Enikő, aki a teste miatt rengeteg bókot kapott a követőitől.

Mindenki Sütő Enikőt akarta:

sütő enikő fehér bikiniben

Sütő Enikő (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top