nlc.hu
TV-sztárok

Weisz Fanni tökrement házassága

Weisz Fanni nehezen ismerte be, hogy tönkrement a kapcsolata

Weisz Fanni és Hajmásy Péter kapcsolata hét év után szinte biztosan véget ért. A közeli ismerősök sem látnak esélyt az újrakezdésre.

Néhány hete tudni, hogy Weisz Fanni válik férjétől, Hajmásy Pétertől. Sajtóértesülések szerint a válás mögött az állhatott, hogy a siket szépségkirálynőnek hiányoztak a szülei – akikkel hosszú ideje nem tartotta a kapcsolatot -, ez pedig férjének nem tetszett. A szakításig hosszú út vezetett, Fanni nagyon nehezen hozta meg a végső döntést.

„Fanninak iszonyatos erőbe tellett, hogy a nyilvánosság előtt is beismerje, valami nem működik, mi több, tönkrement. Kiírni a „szégyenét”, a kudarcát, egy olyan pont, amelyből már nincs visszaút” – magyarázta a Blikknek egy közeli ismerős, aki szerint Fanni sosem szeretett beszélni a magánéletéről, ezért is volt nehéz kiállnia, és beismerni, hogy tönkrement a házassága. A pár ismerősei korábban azt mondták, hogy kódolva volt, hogy ez a kapcsolat egyszer véget ér.

Weisz Fanniban barátnője tartja a lelket, amire szüksége is van, hiszen még a szakítás elején van. Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta a Blikknek azt mondta, hogy a válás hivatalos lezárása sokat segít majd mindkét félnek az újrakezdésben.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter

Weisz Fanni és Hajmásy Péter, Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Olvass még Weisz Fanniról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top