nlc.hu
TV-sztárok

Dér Heni vallomása

60 éves lett Dér Heni édesapja, megható vallomással készült neki az énekesnő

Dér Heni vallomásától könnybe lábadt a szemünk...

Dér Henire egy évvel ezelőtt rátalált a szerelem, nagyon boldog az egykori konyhafőnökös Bakos Gergely oldalán. Az énekesnő sokáig szingli volt, ekkoriban leginkább a családja és a barátai tartották benne a lelket, amiért nagyon hálás. Sokszor mesélt már gyerekkori élményeiről, imád hazajárni a szüleihez, most pedig édesapját köszöntötte a 60. születésnapján. Minden bizonnyal bármelyik apuka örülne, ha ilyet olvashatna a lányától.

View this post on Instagram

Drága Apukám!!! Tudod nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan eltelik ez a pár év és már újra ünnepelünk… Köszönöm a szeretetet, szigort és azt az értékrendet, ami nélkül ma nem tartanék itt..❤️❤️🙏🏼 Köszönöm tőled a kitartásomat és az erőt, amivel minden munkát odaadással és maximalizmussal csinálsz…. Tudod egy kicsit minden lány az apukájához húz, ezért most ha személyesen nem is tudok ott lenni és koccintani, remélem mihamarabb pótoljuk… Muszáj lesz, hisz egyszer 60 éves az ember apukám!!🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️❤️🎂🎂🎂🎂🤗🤗🤗🤗👏👏👏 #boldogszulinap #apu60

A post shared by Dér Heni (@heni_der_official) on

,,Drága Apukám!!! Tudod nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan eltelik ez a pár év és már újra ünnepelünk… Köszönöm a szeretetet, szigort és azt az értékrendet, ami nélkül ma nem tartanék itt.. Köszönöm tőled a kitartásomat és az erőt, amivel minden munkát odaadással és maximalizmussal csinálsz…. Tudod egy kicsit minden lány az apukájához húz, ezért most ha személyesen nem is tudok ott lenni és koccintani, remélem mihamarabb pótoljuk… Muszáj lesz, hisz egyszer 60 éves az ember apukám!!” – írta a közösségi oldalán Dér Heni, akinek a rajongói is felköszöntötték az énekesnő édesapját.

nlc. kapcsolódó:

dér heni édesapja

Dér Heni (Fotó: IG)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top