nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Bea fogyásáról mesélt

Gáspár Bea közel 10 kiló mínusszal ünnepelte a születésnapját

Gáspár Bea a napokban ünnepelte a születésnapját. Néhány hónapja gyomorszűkítő műtéten esett át, melynek köszönhetően sokat fogyott. Bea asszony elmesélte, hol tart most, és mi a célja a fogyással.

Gáspár Bea nehéz időszakon van túl, folyton problémái voltak a súlyával és a családjában sem volt minden rendben. Májusban már több mint 92 kilogramm volt, ami nagyon megviselte. Végül úgy döntött, vállalja a gyomorszűkítő műtétet, amire azért is szükség volt, mert kiderült, hogy pajzsmirigyproblémákkal is küzd. Gyomrának közel 80 százalékát eltávolították, melynek köszönhetően néhány hét alatt, a 46. születésnapjára közel 10 kilót fogyott. A műtét óta sokkal kevesebbet eszik és a házassága is megváltozott.

„Most még nekem is furcsa, hogy Győzővel ketten eszünk meg egy tányér főzeléket, pedig a műtét előtt, ha letettek elém egy fazék ennivalót, akkor az egészet megettem. Az étkezésben nem ismertem azt a szót, hogy önkontroll. Valami átkattanhatott bennem 40 éves korom körül, mert attól kezdve nem volt önuralmam. Csak ettem, ettem, és még este tízkor is ettem…” – mondta Story magazinnak Gáspár Bea, akinek az utóbbi hat év kész gyötrelem volt. Idegennek érezte magától a nőt, akit a tükörben látott. Éppen ezért, és az egészségügyi állapota miatt is döntött a műtét mellett.

Bea asszony elárulta, hogy a műtét óta férje, Győző is többet foglalkozik vele. 27 év házasság után alkalmazkodni tudtak az új helyzethez, ami a műtéttel együtt járt. 

Gáspár Bea a mai napig rááll reggelente a mérlegre. Bevallja, hogy szeretne újra 70 kiló lenni, de ódáig még hosszú utat kell megtennie.

Gáspár Bea fogyásának további részleteiről a legfrissebb Storyban olvashatsz:

Gáspár Bea vázlat

Gáspár Bea a Storynak mesélt a fogyásáról

Olvass még Gáspár Beáról az nlc.-n:

(Címlapfotó: Gáspár Bea hivatalos Instagram-oldala)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top