nlc.hu
TV-sztárok

Első részletek az idei Sztárban sztár versenyzőkről

Első részletek az idei Sztárban sztár versenyzőkről – te kitalálod, kik indulnak idén?

Néha egyetlen jellegzetes apróságra is felfigyelnek a rajongók, a Sztárban sztár versenyzők esetében különösen fontos minden részlet.

Augusztus utolsó vasárnapjától tíz héten át láthatjuk majd a Sztárban sztár hetedik évadát. Múlt héten kiderült, hogy idén új zsűritagok is bizonyíthatnak: a két rutinos szereplő, Bereczki Zoltán és Papp Szabi mellé most Köllő Babett és Kökény Attila ül be. Arról már meséltek, mennyire örülnek a közös munkának, mert gyorsan megtalálták az összhangot, amit úgy fogalmaztak meg, szeretik szívni egymás vérét. 

Sztárban sztár új zsűrije 2020-ban: Kökény Attila, Bereczki Zoltán, Köllő Babett és Papp Szabi

Sztárban sztár új zsűrije 2020-ban: Kökény Attila, Bereczki Zoltán, Köllő Babett és Papp Szabi (Fotó: TV2)

A nemrég megjelent két, egyenként alig félperces videóban láthatóak már a Sztárban sztár új versenyzői is, és a műsor rajongói a közösségi oldalon alaposan kielemzték az összes jelenetet. 

Itt az első ízelítő, ők a Sztárban sztár idei versenyzői:

Poirot megirigyelné azt a nyomozói munkát, ami az első videó megjelenését követte. Igaz, voltak, akik nagyobb mellélőttek, például Köllő Babettre tippeltek, mint szereplőre, pedig, ha valakiket, hát a műsor zsűritagjait ki lehet zárni. 

A pamlagon ülő, fekete ruhás nőben sokan Opitz Barbit vélték felfedezni, a többi karakternél felmerült Szulák Andi, Tóth Andi, Zséda, Lábas Viki és a YouTube egyik nagy sztárja, Miss Mood, de szóba jött Pokorny Lia és Janza Kata is. A férfiaknál Pély Barba, Molnár Tamás, Kamarás Iván, Curtis, Pribelszki Norbi neve mellett tuti befutónak tűnik Vastag Csaba és Curtis. Rengetegen megjegyezték, hogy  agitáros fazon biztosan Ákos, de abban is egyetértett a hozzászólók többsége: Ákos nem vállalná el a felkérést. 

Te mit tippelsz, kik lesznek a Sztárban sztár idei szereplői?

A Sztárban sztár korábbi évadai nagy sikert arattak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top