nlc.hu
TV-sztárok

Csisztu Zsuzsa őszintén vallott magánéletéről

Csisztu Zsuzsa: elfáradtam az elmúlt hónapokban

Bármennyire is hihetetlen, Csisztu Zsuzsa nemrég ünnepelte 50. születésnapját.

A rengeteg fogyó Csisztu Zsuzsa nem szeretett volna nagy felhajtást az 50. születésnapjára, de férje meglepte, ráadásul egy csodálatos gyűrűt is kapott tőle. A műsorvezető a Best magazinnak többek között a magánéletéről is mesélt.

Csisztu Zsuzsa 50 éves

Csisztu Zsuzsa magánéletéről mesélt. (Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

“Mióta édesanya lettem, aminek már tizenhárom éve, jóval kevesebb időm van magamra. Norbi reggeltől estig dolgozik. A karantén idején is bejárt a rendelőbe, mert a pácienseit nem hagyhatta magukra. Bevallom, el is fáradtam az elmúlt hónapok alatt, mivel a főzésen, mosáson, takarításon, fertőtlenítésen túl, a nagyobbik fiam mellett, aki hatodikos volt, bőven akadt tanítani való” – mondta Csisztu Zsuzsa, aki a munkában is megállíthatatlan: könyvet és újságot ír, sportszervezetekben vállal felelős szerepet, aktívan tevékenykedik a sportdiplomáciában, saját YouTube csatornát üzemeltet Csisztu Channel néven, és arra készíti saját gyártású Csisztu Sport Cast műsorát.

A teljes interjút a Best magazin legfrissebb számában olvashatjátok.

A BEST

A BEST magazin legfrissebb számában Csisztu Zsuzsa, aki egyszerűen megállíthatatlan.

Olvass még Csisztu Zsuzsáról az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top