nlc.hu
TV-sztárok

Miss Mood a Sztárban Sztárban

4 dolog amit nem tudtál a Sztárban Sztár nagy reménységéről, Miss Moodról

Miss Mood rendkívüli népszerűségnek örvend a neten, ám a tévénézőknek még ismeretlen lehet.

Ma délelőtt kiderült, hogy kik versenyeznek az ország legsokoldalúbb előadója címért a Sztárban Sztár 7. évadában. A sok ismert arc között olyan nevek is feltűnnek, akik bár az interneten nagyon népszerűek, mégis kevés tévénéző ismeri őket. Ilyen például Miss Mood, akinek a legnézettebb videóklipje hamarosan elérheti a 30 milliós megtekintést, ami óriási szó. Továbbá 132 ezren követik az Instagram oldalát, ami szintén óriási szám. Na de ki is ő, honnan jött, és miért olyan népszerű? Elárulunk róla 5 dolgot, amit nem biztos, hogy eddig tudtál róla.

A nagy áttörést a már említett, Vihar című szám hozta meg számára.

Bár vannak saját számai is, leginkább a partnerével, a Rico művésznévre hallgató Vaszil Erikkel énekel.

Korábban szerepelt az X-Faktorban, a Rising Star-ban és a Csillag Születik című tehetségkutatóban, de nem került be a legjobbak közé.

,,A Csillag születik után behívtak, hogy inkább az X-Faktorra menjek. Továbbjutottam szépen sorban a fordulókon, bejutottam a táborba, ahol a legjobb 90 között kiestem sajnos. De hihetetlen, milyen élményekkel gazdagodtam, sok embert megismertem, és a mai napig tartom sokakkal a kapcsolatot” – nyilatkozta a Gyöngyösi TV interjújában az énekesnő.

Az igazi neve Mező Dorottya, a Miss Mood (mood=hangulat) nevet pedig azért kapta, mert zenésztársai szerint a hangja minden bajra megoldás.

miss mood

Miss Mood (Fotó: Instagram)

Augusztus végén startol a Sztárban Sztár:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top