nlc.hu
TV-sztárok

Horváth Tomi felesége

Horváth Tomi még gimis volt, amikor kinézte magának a 7 és fél évvel idősebb, leendő felesége

A 28 éves énekes és párja, Andi immár közel 8 éve nevelik közösen Dávidot, Andi korábbi kapcsolatából született fiát. Szerelmesekből egyből család lettek.

Horváth Tomi és felesége, Andi kapcsolata szinte sorsszerűen alakult. Már jóval az egymásra találásuk előtt ugyanabban a városban éltek, szinte ugyanabban az utcában. „Tomi reggelente akkor ment a középiskolába, amikor Dávidot vittem az óvodába, és minden alkalommal elsétáltunk egymás mellett. Mindig összenéztünk, és minden alkalommal átjárt egy furcsa érzés, de mivel 7 és fél év köztünk a korkülönbség, és én akkor már egy 24 éves anyuka voltam, eszembe se jutott elgondolkodni, hogy ez vajon miért lehet” – mesélte Andi a Story magazinnak.

Horváth Tomi

Horváth Tominak a felesége a legnagyobb támasza – MTI Fotó: Bruzák Noémi

Tomi figyelmét ugyancsak felkeltette Andi. Pár évvel később már direkt gyakori vendég volt abban a kávézóban, amelyet Andi vezetett. „Egy idő után már mindennap bejártam, látni akartam. (…) Tudtam, hogy ő egy bevehetetlen vár, hogy élettársa és gyereke van. Hinni sem mertem, hogy valaha esélyem lehet nála. Mégis próbáltam felkelteni a figyelmét” – árulta el az énekes, aki egy idő után nap mint nap órákat beszélgetett Andival a kávézóban, s ebből szerelem lett mindkettőjük részéről. „Beleszerettem egy 20 éves srácba. Hetekig, hónapokig próbáltam felülírni az érzéseimet, mire először megöleltük egymást, és ráébredtem, hogy tényleg egymáshoz tartozunk. (…) Az elveim mentek a levesbe” – emlékezett vissza Andi, aki kezdetben titokban találkozgatott Horváth Tomival. Eleinte szeretők lettek, ám idővel lebuktak Andi akkori párja előtt, akitől a fiatal nő már évek óta elhidegült.

Andival elengedtük a párjainkat, így ő elvesztette a kávézót, az egzisztenciáját, az anyagi biztonságát. Mindent feladott, mondván, majd velem építi fel újra az életét. (…) Családom lett, amiben Dávidot én is a fiamnak tekinthetem” – vallotta be a Sztárban sztár leszek! mestere.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Horváth Tomiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top