nlc.hu
TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa hűtlen volt

Demcsák Zsuzsa bevallotta, hogy korábban hűtlen volt

Meglepő nyíltsággal mesélt magánéletéről Demcsák Zsuzsa Hajdú Péternek.

Nemcsak az RTL Klub és a TV2 robbantja be ígéretes őszi műsorrendjét a napokban, hanem a többi között a Life TV is, melynek igazgatását három hónappal ezelőtt vette át Hajdú Péter, és kétségtelenül máris impozáns nézettségi adatokat tud felmutatni: a 53-ról a 28. helyre tornázta fel a csatornát mostanra. De természetesen ennél sokkal nagyratörőbb célt tűzött ki maga elé Hajdú.

Jövő hétfőn indul majd a Bréking és a Vacsorakirály című műsor, szeptember 18-tól pedig újra elstartol az Összezárva Hajdú Péterrel, melynek egyik első vendége a napokban szülinapos Demcsák Zsuzsa lesz.

Demcsák Zsuzsa a Bréking című műsor forgatásán (Fotó: smagpictures.com)

Demcsák Zsuzsa a Bréking című műsor forgatásán (Fotó: smagpictures.com)

Demcsák az előzetes szerint pár óra beszélgetés után olyan intim dolgokat is elárult Hajdúnak, ami sokakat meglephet. Beszélt például arról, hogy volt már hűtlen, és bizony előfordult olyan is, hogy tisztességtelen ajánlatot kapott. A Hajdú Péterrel töltött napját nagy nevetések és könnyek is tarkították, hiszen az édesanyjától is kapott egy megható levelet, úgyhogy érdemes lesz nézni a műsort.

Demcsák Zsuzsa újra a képernyőn:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top