nlc.hu
TV-sztárok

Meghalt Landon Clifford, a 19 éves YouTube-sztár

Meghalt Landon Clifford, a 19 éves YouTube-sztár

Landon Clifford, a 19 éves youtuber és kétgyerekes apa hat napig kómában feküdt, majd elhunyt.
Landon Clifford

Tizenkilenc éves korában meghalt Landon Clifford YouTube-sztár. A szomorú hírt a felesége, Camryn Clifford jelentette be az Instagramon.

Clifford tisztázatlan körülmények között agysérülést szenvedett, és augusztus 13. óta kómában feküdt. Augusztus 20-án hunyt el, két kislányt és a feleségét hagyta itt.

Felesége szívszorító sorokkal emlékezett meg a fiatal youtuberről, aki 2017-ben, első gyermeke érkezése kapcsán indította el a Cam&Fam csatornát, amelynek mostanra több mint 1,3 feliratkozója lett.

„Bámulatos férj és a legjobb apa volt, a kislányok nem is kívánhattak volna jobbat. Az szomorít el a legjobban, hogy már soha nem ismerhetik meg őt. Olyan fiatal volt és olyan sokáig élhetett volna még. Erre senki sem számít. Azt tervezte, hogy megünnepli a következő születésnapját, hogy oltárhoz kíséri a lányait, hogy idősen hal meg velem. A szavak nem tudják leírni azt a fájdalmat, amit érzek”

 

– írta a felesége az Instagramon.

Landon Clifford a halálával is igyekezett jót tenni, a szerveit felajánlotta, hogy másokon segítsen.

(Kiemelt kép: Instagram/camandfam)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top