nlc.hu
TV-sztárok

Berki Krisztián intim videója

Intim videójáról vallott Berki Krisztián

Először mesélt erről a Bréking! házigazdája.

A LifeTV Bréking! keddi adásában a műsorvezetők és a vendégek – Tápai Szabina, Osváth Zsolti és Varga Viktor – egy eset kapcsán az intim fotókkal való visszaélésről, zsarolásról beszélgettek, valamint azt a témát is boncolgatták, hogy veszélyes-e magunkról intim fotókat vagy videókat tárolni a mobilunkban, vagy ilyeneket küldeni.

Berki Krisztián a Bréking!-ben

Berki Krisztiánnak is van pikáns videója (Forrás: LifeTV / Bréking! – videó)

Demcsák Zsuzsa megkérdezte műsorvezető-társától, Berki Krisztiántól és beszélgetőtársaitól, hogy mernek-e intim fotókat tárolni a mobiljukon, mire Berki a következőt árulta el: „Nekem van home videóm”. Erre a Való Világ 8-ban megismert Osváth Zsolti közbeszólt: „De a kedveseddel is?”. Berki Krisztián erre nem reagált, csak ezt tette hozzá: „De például magamról soha nem küldtem semmit.  Még arra is figyeltem, amikor csajoztam, hogy írás se legyen, mert az írásnak nyoma van”.

Tápai Szabina, Osváth Zsolti és Varga Viktor a Bréking!-ben

Tápai Szabina, Varga Viktor és Osváth Zsolti szerint nincs semmi probléma az intim fotók, videók készítésével (Forrás: LifeTV / Bréking! – videó

Tápai Szabina bevallotta, akkor kezdte el kitörölni az intim fotóit a mobiljából, amikor egy ismert hölgy elvesztette a telefonját, és címlapra került vele. Erre Demcsák megjegyezte: „Szerintem akkor sokan nyúltunk a szívünkhöz”.

Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián a Bréking!-ben

Berki rákérdezett Demcsáknál, van-e neki is pikáns felvétele a mobilján (Forrás: LifeTv / Bréking! – videó)

Varga Viktor sem titkolta, hogy vannak ilyen jellegű videói, sőt szívesen is rögzíti a szexuális együttléteit. „Hogyne lenne nekem, az jó dolog. Visszanézni nem szoktam, inkább csak gyűjteni. Valószínűleg gyűjtőszenvedély, vagy pillanatnyi öröm az, hogy felveszed, ahogy csinálod. (…) Gondolkoztam rajta, lehet hogy pornóznék” – árulta el az adásban. Elmondása szerint olykor a párja mobiljával veszi fel az intim együttléteket, s ő eldöntheti, hogy átküldi-e az énekesnek, így – véleménye szerint – nincs az a nyomás a hölgyön, hogy a férfi partnere bármikor visszaélhet a szexvideóval.

Olvass még a bosszúpornóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top