nlc.hu
TV-sztárok

Demcsák Zsuzsa a Vacsorakirályban

Ez egyből véget vetne Demcsák Zsuzsa házasságának

A műsorvezető a LifeTV Vacsorakirály műsorában „szólta el” magát.

„Az ételnek illata van vagy szaga?” – tette fel a kérdést Kerényi Miklós Máté a hétfő esti Vacsorakirályban vendégtársainak – a gyökeres magánéleti változáson átesett Demcsák Zsuzsának, Kocsis Korinnának és Nyári Diának –, miközben az asztalnál ülve a sült lazacra vártak Győrfi Pál konyhájában. Valamennyi hölgytársa az illatra szavazott, de ez nem győzte meg Kiskerót. „Mert a szag nekem egy negatív jelző” – magyarázta Nyári Dia. Mire Kerényi: „Nekem például tök pozitív”.

Demcsák Zsuzsa a Vacsorakirályban

Demcsák Zsuzsa elárulta, mi borítaná ki a párkapcsolatában (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó)

„Egyszer mondaná a férjem, hogy milyen jó szagod van, addig tartana a házasságunk” – jegyezte meg az indiai származású férjével tavasszal összeházasodó Demcsák Zsuzsa a többieknek.

Demcsák Zsuzsa és Kerényi Miklós Máté a Vacsorakirályban

Kerényi Miklós Máté sehogy sem értette a többiek ellenvetését (Forrás: LifeTV / Vacsorakirály – videó)

Kiskeró azonban tovább csűrte-csavarta a szag-illat kérdést. „Ha parfümöt fújsz magadra, az illat, de ha nincsen rajtad parfüm, akkor is van egy természetes szagod. Abba szerelmes a férjed” – mondta Nyári Diának. Mire ő: „De ő ezt illatnak hívja”. Erre Demcsák Zsuzsa közbeszólt: „És milyen jól teszi!”, majd Kerényihez fordult és rákérdezett: „Hányszor is váltál?”. Erre azonban már nem reagált Kerényi, inkább a kitálalt lazacra fókuszált: „Ennek azonban szaga van, és milyen jó!” – jegyezte meg, és enni kezdett.

Olvass még Demcsák Zsuzsáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top