nlc.hu
TV-sztárok

Mi lett vele: Baricz Gergő

Emlékszel még az X-faktoros Baricz Gergőre? Nagyon megváltozott az elmúlt 9 évben!

Bár idén nem kerül képernyőre az X-Faktor, az RTL tehetségkutatójából már 9 évadot láthattak eddig a nézők. A jubileumi, tizediknek ugyan betett a koronavírus-járvány, de a korábbi évadok szereplőivel azért még találkozhatunk a neten, vagy a rádióban. Emlékeztek még Baricz Gergőre a második évadból?

 

Az X-Faktor második évada 2011-en debütált a képernyőn. Ekkor még a Keresztes, Geszti, Nagy Feró, ifj. Malek Miklós zsűrivel ment a tehetségkutató. Ebben az évben a fiúk mentora Keresztes Ildikó volt, aki három versenyzővel: Baricz Gergővel, Demes Tamással és Kelemen Csabával vágott neki a döntőnek. Közülük Baricz Gergő jutott el a legmesszebb. Kocsis Tibi és Muri Enikő mögött, bronzéremmel zárta a versenyt. Ám nem ez volt Baricz első komolyabb szereplése. Egy évvel korábban próbálkozott már a Megasztárral is, de az X-Faktor hozta meg számára a komolyabb elismerést.

Baricz Gergő az X-Faktorban

Baricz Gergő az X-Faktorban 2011-ben (Fotó: RTL Sajtóklub)

Baricz hamar a nézők kedvence lett, és akkor sem pártoltak el tőle a női rajongók, amikor kiderült, hogy szerelmes lett versenyzőtársába, Kováts Verába. Ám a szerelemnek fél év után vége lett.

Baricz G és Kováts Vera

Baricz Gergő és Kováts Vera (Fotó: Szabolcs Laci, SMAG)

Első saját dala a Baby-bebogyó volt, amit a Némán állni követett. 2013-ban a Dallal is megpróbálkozott, valamint több új számot is kiadott. Az elmúlt években alapított együttest, és beiratkozott egyetemre is, ám mintha alig tudnánk róla valamit.

„Annak idején még az X-Faktorban voltam, és most is ilyen-olyan zenével töltöm az időt” – mondta magáról viccesen az előadó, amikor idén májusban élőben jelentkezett be az egyik rádióba. Egyébként rendszeresen posztol Facebook-oldalán, és 2019-ben többször is lehetett látni és hallani az Akusztikban.

2020-ban ő is énekelt több előadóval együtt a Számíthatsz ránk című dalban. A karanténidőszak alatt, még tavasszal szabadult meg hajától, ezt lehet látni a fotón is. Egyébként érdemes követni Gergő közösségi oldalait, mert itt tájékozódhattok a koncertekről is. Amikor ugye lehet koncertezni…

Baricz Gergő és Keresztes Ildikó

Baricz Gergő és Keresztes Ildikó 2020-ban (Fotó: YouTube)

Tudjuk, csak október van, de tudtátok, hogy Gergőnek karácsonyi dala is van? 

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top