nlc.hu
TV-sztárok

Kiengedték Majkát a kórházból

Kiengedték a kórházból Majkát

11 nap után hazatért a balassagyarmati kórházból Majka, aki megköszönte a kórház dolgozóinak a gondoskodást. A reggeli CT megerősítette, hogy javult a tüdeje állapota, de még mindig Covid-pozitív.

Rövid YouTube-os videóval és egy hosszabb Instagram-bejegyzéssel tudatta Majka a világgal, hogy véget ért a kórházi felépülése a koronavírus-fertőzésből, és végre elindulhat haza. A tüdeje állapota javult, bár vannak értékei, melyek még ugrálnak, de összességében mégis hazaküldésre alkalmasnak találták az állapotát az orvosok. A PCR-tesztje azonban még mindig pozitív, vagyis Majka még mindig fertőző betegnek számít.

Posztjában az előadóművész/énekes elmondja, hogy nem egyszerű beteg, és lelkileg is nehezen viselte a betegséget, de a kórház dolgozói, valamint a barátai tartották benne a lelket. Volt, aki minden nap meleg ételt hozott be neki. A kórház dolgozóit legszívesebben magához ölelné Majoros, hiszen a jól ismert hazai egészségügyi körülmények között is ilyen színvonalon végzik a munkájukat, és tettek arról, hogy ne legyen elanyátlanodva.

Majka őszinte csodálatát fejtette ki amiatt, hogy 12 órás műszakokat nyomnak le a védőruhában úgy, hogy közben csak egyetlen alkalommal veszik le azt, és ilyenkor tudnak enni, inni és wc-re menni. A műsorvezető megosztotta továbbá, hogy a város polgármesterétől örökölte meg a kórházi szobáját, akivel megbeszélték, hogy legközelebb nem közös kórházi emlékeket szeretnének Balassagyarmatról.

Olvasnál még Majka koronavírusos kórházi “élményeiről”?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top