nlc.hu
TV-sztárok

Majka 17 napja küzd a koronavírussal

„Kétoldali tüdőgyulladással, mellhártyagyulladással fekszem a kórházban” – 17. napja küzd a koronavírussal Majka

Ismét bejelentkezett a kórházból a koronavírusos Majka. A rapper elárulta, a 7. napon volt a legrosszabb az állapota.

Tizenhét napja küzd a koronavírussal Majka. Vasárnap este a rapper ismét bejelentkezett a YouTube-csatornáján a Covid-naplójával és beszámolt a jelenlegi állapotáról.

Majka

Majkának hétfőn újra tüdő-CT-je lesz, annak az eredménye dönti el, hogy hazamehet-e (Fotó: TV2)

Majka immár 11 napja fekszik a kórházban, ahova egyébként csak azért ment be először, hogy egy barátját elkísérje, de a rappert tartották bent. „Még mindig nem érzem magam túl jól. (…) Kétoldali tüdőgyulladással, mellhártyagyulladással fekszem a kórházban” – mondta el a TV2 műsorvezetője, akinek hétfőn lesz meg az újabb koronavírusteszt-eredménye, valamint ugyancsak hétfőn egy újabb tüdő-CT is vár rá, az dönti el, hogy hazamehet-e. Az első CT-eredmény azt mutatta, hogy 6-8 százalékban volt begyulladva a tüdeje, a második pedig – amely múlt héten volt – azt mutatta ki, hogy nőtt és 10 százalékos a gyulladás.

A vírus miatt sokat fogyó Majka a bejelentkezésben azt is elárulta, hogy a 7. napon volt a legrosszabb az állapota, akkor 38,4 volt a láza és kiszáradt.

„Nagyon durva volt, azt hittem, nem élem túl” – vallotta be Majka, hozzátéve: akkor csak feküdt, mozdulni sem bírt.

A rapper a lelkiállapotáról is beszélt a videóban. „Nem értem, hogy ez az egész hogy alakulhatott ennyire durván nekem, hogy több mint 2 hete szopok és itt vagyok bent. (…) Azért észreveszem magamon, hogy a lelkemet azért totál széttépi ez a dolog. Egyik pillanatról a másikra olyan hangulatingadozás van” – mesélte a rapper.

Ők is küzdenek a koronavírussal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top