nlc.hu
TV-sztárok

Fiala János a 168 Óránál

Kiderült, hol folytatja Fiala János

A műsorvezető december közepén távozott az ATV-csoporttól, de már meg is találták egy ajánlattal.

Ahogy mi is megírtuk, Fiala János december 15-ével egy munkahelyi konfliktus miatt távozott az ATV Civil a pályán című műsorából. December 22-vel pedig Keljfel Jancsi! című műsora is véget ér a Spirit FM-en és az ATV Spiriten. Azonban úgy tűnik, nem marad munka nélkül a műsorvezető.

A Media 1 cikke szerint Fiala a 168 Óránál folytatja: december 23-án már élőben jelentkezik annak Facebookján, Instagramján és weboldalán, valamint a YouTube csatornáján is.

„János olyan személyiség, akire – ha szereti az ember, ha nem – oda kell figyelni. Azt, gondolom, hogy izgalmas tartalom előállításához izgalmas személyiségekre van szükség, még akkor is, ha ez olykor konfliktusokkal jár. A megújuló 168 Óránál már hónapok óta fejlesztettük a jövő évben induló audiovizuális tartalmainkat, amikor hallottuk, hogy Fiala elérhető. Részünkről nem volt kérdés, hogy próbáljunk meg együtt dolgozni”
– mondta el Milkovics Pál, a 168 Óra tulajdonosa.

Maga Fiala János pedig így nyilatkozott a folytatásról:

„Elmondtam Pálnak, hogy hány olyan ember van, aki szerintem nálam alkalmasabb, majd elmeséltem mindazt, ami velem kapcsolatban negatív, és kiderült, hogy ezekkel együtt is velem szeretne dolgozni. Ezen csak csodálkozni tudtam. Egyszerre van bennem őszinte öröm és kétségbeesés, de összességében ez egy nagyon nagy lehetőség, igyekszem a szerencsémet nem elveszteni!”

Korábbi írásaink Fialáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top