nlc.hu
TV-sztárok

Így öregedtek meg a sztárok

Így változtak meg a sztárok: Friderikusz Sándor műsorában sok titok és félelem került felszínre

Friderikusz Sándor műsorában nem csak az öregedésen volt a hangsúly – olyan titkok került felszínre, amelyeket eddig rejtegettek a sztárpárok.

Friderikusz Sándor négyévnyi önkéntes száműzetés után visszatért a képernyőre és különleges időutazásra invitálta a nézőket: az Életünk története megdöbbentő képsorokat tárt elénk. Furcsa belegondolni, hogy a partnerünk hogy néz majd ki 20-30, akár 40 év múlva – ebben a műsorban a sztárpárok még jobban egymásra találtak. Olyan titkok kerültek felszínre, amelyeket talán az elmaszkírozás nélkül sosem árultak volna el. 

Gáspár Laci és Niki

A Gáspár házaspár a legféltettebb titkairól is beszélt Friderikusz Sándornak. Azt is elmondták, hogy a 8 éve tartó kapcsolatukra jellemző harmónia már a kezdetektől megvolt köztük.

gáspár laci és niki

Gáspár Laci és Niki 30 év múlva (Fotó: RTL Klub)

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly

Az Életünk története ötödik adásában Friderikusz Sándor Balsai Móni színésznőt és rendező férjét, Ujj Mészáros Károlyt repítette a jövőbe. A házaspár – aki nemrég örökbe fogadott egy kisfiút – a műsorban 40 évet öregedett.

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly, Fotó: RTL Klub

Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Borbély Alexandra elárulta, sokkal többet kapott az Életünk történetétől, mint amennyit várt, sőt színészként is nagyon sokat adott számára, hogy láthatta magát ennyi idősen. „Olyan volt, mint egy furcsa bepillantás a jövőbe. Volt benne valami kis bűnös érzés, hogy ezt talán nem szabad. Félelmetes is volt egy kicsit, főleg az Ervin. Szóval nagyon nagy élmény” – árulta el a színésznő.

borbély alexandra nagy ervin

Borbély Alexandra és Nagy Ervin 40 év múlva (Fotó: RTL Klub)

Járai Máté és Kíra

A színész és felesége nyílt meg talán a legjobban Friderikusz Sándor előtt: tabuk nélkül meséltek életük nehéz időszakairól, nyitott házasságukról, és arról, miért nem vállaltak még gyereket. Járai Máté vallomásán a műsor házigazdája is ledöbbent.

járai máté és kíra

Járai Máté és Kíra (Fotó: RTL Klub)

Az öregedés mellett érdekes dolgokról meséltek a sztárok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top