nlc.hu
TV-sztárok

Visszaéltek Borbás Marcsi nevével

Borbás Marcsi nincs egyedül a bajban

Célponttá vált az ország egyik legkedveltebb televíziós személyisége.

Borbás Marcsit közel félmillióan követik a Facebookon, sütős-főzős- kertészkedős videói és fotói több ezer lájkot kapnak. A rajongók minden megnyilvánulását szerető figyelemmel kísérik, ám akkor is összefognak, ha kedvencük népszerűségét csalók akarják kihasználni – írja a legfrissebb Story magazin.

Borbás Marcsi

Borbás Marcsinak jólesik a közössége szeretete (Fotó: Instagram / @borbasmarcsi_official)

Gyakran tűnik fel a fotója például csodafogyókúrát hirdető termékek mellett, ahol a szélhámosok azt hirdetik, hogy a népszerű tévés is ettől a portól ilyen karcsú. Borbás Marcsi néhány hete figyelmeztetéssel fordult követői felé, a kiírásra azonnal megérkeztek a gyors reakciók is – biztosítva arról a műsorvezetőt, hogy mindig jelzik majd neki a visszaéléseket – ami azt is jelzi, hogy a rajongók milyen szeretettel veszik körbe a Gasztroangyalt.

Borbás Marcsit meghatja ez a figyelmesség, amit követőitől tapasztal. „Nagyon jóleső érzés, hogy ilyen összetartó közösség alakult ki a közösségi oldalamon” – nyilatkozta a Story magazinnak.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Borbás Marcsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top