nlc.hu
TV-sztárok

Emilio és az angol nyelv

Nem véletlenül nem segíthet Emilio a kislánya angolleckéjében

Emilióéknál is zajlik az online oktatás, amiben mindkét szülő segít Vivikének, de az angolleckét csak Tina nézheti át.

Emlékeztek még Emilio produkciójára, amikor egyedi nyelven adta elő a Get down on it című számot és olyan angolt ismert meg a világ, amit csak kevesen beszélnek? A Sláger TV-n látható Drága családomban Emilioban újra előkerült az angoltudás kérdése, ugyanis az otthoni oktatás során Vivinek segítségre volt szüksége az angolleckénél.

Tina megpróbálta Emiliónak is megtanítani az angol alapjait (Fotó: Sláger TV)

Tina megpróbálta Emiliónak is megtanítani az angol alapjait (Fotó: Sláger TV)

Tina tett egy kísérletet arra, hogy Emilio tudását is ráncba szedjék, de az énekes továbbra is sajátosan beszéli az angol nyelvet. „Emil szerint az ezüst angolul szliver, a barna brájne, a kisebb étterem pedig food. Egyértelmű, hogy sose lenne belőle angoltanár. Egyébként is többségében én tanulok Vivivel, de az idegennyelv leckét – még akkor is, ha nyelvtanilag én se vagyok tökéletes – mindig én veszem át vele. Emiliónak különös nyelvtanulási érzéke van. Leginkább semmilyen” – mondta Tina, akinek férje kissé máshogy látja a helyzetet.

 „Már 8 éves koromban is kentem-vágtam a külföldi dalszövegeket. Igaz, én egy kicsit sajátosan beszélem az angolt, hiszen keverem azt egy kis romás stílussal. Nem görcsölök ezen, mindenhol megértenek a világon így is” – lazázott Emilio.

Még több Emilióról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top