nlc.hu
TV-sztárok

Dancs Annamari a boldog párkapcsolatáról

Dancs Annamari: „Volt, amikor 48 kilós voltam, de boldogtalan”

Nemrég töltötte a negyvenet Dancs Annamari, soha nem volt jobb formában.

Meghódította a magyar és a nemzetközi zeneipart is, szólóénekesi pályafutása mellett a komolyzenében is nagy sikereket ér el – Dancs Annamari a Székelyhon TV-nek adott interjúban többek között arról mesélt, mennyire harmonikus és boldog most a magánélete, sőt azt is elárulta, hogy a fellépések helyett milyen más projektekben talált magára a járványidőszakban.

Dancs Annamari

Dancs Annamari nagyon jól érzi most magát a bőrében (Forrás: Székelyhon TV / YouTube – videó)

„Azt vallom, ha egy nő boldog és boldog párkapcsolatban él, illetve harmonikus életet él, akkor ez látszik az arcán. Volt, amikor 48 kilós voltam, nagyon-nagyon szépre voltam sminkelve, de nagyon látszott a szememen, hogy boldogtalan vagyok és meg vagyok törve. Most éppen 5 kiló boldogság van rajtam” – vallotta be az erdélyi származású énekesnő-színésznő, aki a válása után 4 éve él boldog párkapcsolatban civil párjával, Lászlóval.

Nem titkolja, a pandémia idején számos terve meghiúsult, viszont annál több ideje maradt a gyerekére és a saját projektekre: videót forgatott és gyerekalbumot adott ki. 

(via)

Olvass még Dancs Annamariról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top