nlc.hu
TV-sztárok

Rubint Rella húsvéti kalácsa

Bűnözött Rubint Rella, de nem bánta

Elcsábult a húsvéti ünnepek alatt az életmódtanácsadó.

Rubint Rella már egy ideje a ketogén diétát „nyomja”, most húsvétkor azonban bűnözött egy kicsit arra hivatkozva, hogy „kalácsevés nélkül nincs húsvét”.

Rubint Rella

Az egészséges étkezés és életmód felé igyekszik terelni a követőit Rubint Rella (Forrás: Rubint Rella / Facebook)

A focista párjával Németországban élő fitnesz-, és életmód-influenszernek nem volt bűntudata, hogy belecsempészte a kalácsot az ünnepi menüjébe a ketozás ellenére. Mint mondja, nem ez a 2-3 szelet kalács fogja tönkretenni a kemény munkáját. Rubint Réka unokahúga szerint ez belefér egy kiegyensúlyozott, egészséges életmódba.

„Évente egyszer eszek kalácsot és az biztos, hogy nem a diétás verzió lesz!  Ezek nem diétás kalácsok, hanem @paulinasuga receptje alapján készültek. Évekig bűntudatom volt, még ha csak ránéztem egy ilyen finomságra, de ma már tudom, hogy nem az a 2-3 szelet fogja tönkretenni a kemény munkám. Egy kiegyensúlyozott, egészséges életmódba beleférnek ezek is, csak okosan meg kell találni a módját. Én alapvetően kevés szénhidrátot eszek, már kicsivel többet, mint amikor elkezdtem a ketót, így a kalács a napi 3 étkezésemből csak az egyikben szerepelt, a másik kettő étkezésbe csak a fehérje és a zsír kapott szerepet” – árulta el közösségi oldalán az Álarcos énekesben is éneklő Rubint Rella.

Évente egyszer eszek kalácsot és az biztos, hogy nem a diétás verzió lesz! 😄 Ezek nem diétás kalácsok, hanem @...

Posted by Rubint Rella on Saturday, April 3, 2021

Olvass még Rubint Relláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top