nlc.hu
TV-sztárok

Magyar sztárpárok a konyhában

Solti Ádám párja: „Válóperes ügyvédet akarok! El akarok válni!” – avagy egy közös főzés eredménye

A közös főzés még a jól összeszokott párokon is kifog – nincs ezzel másként Solti Ádám és párja, Berni sem. Nálad is elpattant volna a húr?

Azt már régóta tudjuk, hogy a férfi és a nő másként működik, mást tart fontosnak, és a tempójuk sem feltétlenül azonos. A Spektrum Home Piríts Rám! című műsora tökéletes példája annak, mi történik akkor, ha a nő diktál, és a férfi főz. Ezen a héten többek között Solti Ádám, Szécsi Zoli és Winkler Robi, valamint párjaik mérik össze konyhai tudományukat. Annyit mondhatunk: izgalmas lesz!

Férfi hiszti

Solti Ádámot jól ismerjük a Barátok közt című sorozatból, de annál kevesebbet tudunk a konyhai teljesítményéről.  A színész és párja, Berni 6 éve vannak együtt, és bár első sütésük alkalmával a húst Ádámnak nem sikerült kellően átsütnie, most újra próbára teszik a tudásukat. A taktikájuk: sodródnak az árral, ami akár be is jöhetett volna, ha a páros fele olyan nyugodt tudott volna maradni, mint Winklerék. Ez azonban nem így történt, ennek köszönhetően pedig a legszórakoztatóbb jeleneteket nekik köszönhetjük.

Ádám sajátságos kacsamell-feldolgozási technikája mindenképpen megér egy misét: puszta kezével fejtette le a bőrt a húsról, amolyan férfiasan tökéletes módon. Aztán, ahogy egyre inkább érezte az idő szorítását, Ádám pánikolni kezdett:

„Olyan, mintha egy háborúban lennék.”

Később aztán a párjánál is elszakadt a cérna egy ponton, Ádám pedig élt a némítás lehetőségével:

A rutin meg az évek

Szécsi Zoltán és párja 10 éve vannak együtt. Vanda büszke párjára, aki rendszerint azt teszi, amit mond neki, hiszen ahogy Zoli a főzés egy feszült pillanatában fogalmazott: „Nem vitatkozom, te vagy a főnök!” Őszintén, melyik nő nem szeretné ezt hallani élete szerelmétől?!

Már az elő körben is jól teljesítettek, és most is nagy önbizalommal vágtak bele a versenybe. A főzés során Vanda ismét olyan tempót diktált, amit Zoli a maga komótos tempójára lelassítva követett csak. Zoli egyedi technikát is alkalmazott, és az égett rizsnek új értelmet adott:

„Én minden egyes rizsszemnek adtam egy kis páncélt.”

A nyugalom ételt terem?

A harmadik páros, Winkler Robi és Diána olyan nyugodtan és élvezettel főztek, hogy csak tanulni lehet tőlük a férfi-női kommunikációt. Tény, hogy a férfiak időérzéke nem mindig van a topon, de ahogy Winkler Robi fogalmazott – miközben még csak az előkészületek elején járt:

„Én lélekben már tálalok.”

Robi hozta a szokásos, magabiztos formáját – pont olyat, amit a férfiak akkor szoktak, amikor rántottát készítenek, és az nem ég oda. Ilyenkor úgy érzik, igazi gasztroművészek, és úgy dagad a mellkasuk, mintha egy ötfogásos fine dining menüsort tálaltak volna. Tény, a verseny során szó sem volt ilyen nehézségi szintű feladatról, de Robi érzésre biztosan sztárséfnek érezte magát, ugyanis párját a következőkre kérte:

„Szólíts ezentúl Gordonnak”

Piríts rám! Winkler Robi és párja

Winkler Robi „Gordon” és párja (Fotó: Spektrum Home)

A Piríts rám! szombati részében lesz minden, ami egy férfi főzés során lehet: pattanásig feszült idegek, egy kis férfi hiszti, komótos mozdulatok az utolsó pillanatokban, és egyedi, férfias megoldások. A vetélkedő izgalmait jól összefoglalja Solti Ádám párjának azon mondata, amit a főzés legvégén intézett szerelméhez:

„Ez után a műsor után el foglak vinni egy pszichológushoz.”

Nézd meg te is a Piríts rám! legújabb részét április 10-én és 11-én 18:00 órától a Spektrum Home-on! A vasárnapi részben Lotfi Begi, Keleti Andrea és Dombi Rudolf, valamint párjaik alkotnak a konyhában.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top