nlc.hu
TV-sztárok

Magyar rockzenészt öltek meg Dunavarsányban

Ismert magyar rockzenész a dunavarsányi gyilkosság áldozata, több késszúrással ölték meg féltékenységből

Sokkolta a dunavarsányaikat a hétfő hajnali gyilkosság.

Dunavarsány egyik közkedvelt, rockzenészként is jól ismert lakóját, K. Gyulát kegyetlenséggel gyilkolta meg egy apa és annak fia, idősebb és ifjabb D. Sándor. Idősebb D. Sándor felesége, Éva pár hónappal korábban Gyuláért hagyta el a családját, Sándorral éppen a gyilkosság napján lett volna a válóperük – írja a Bors.

dunavarsányi gyilkosság

A dunavarsányi gyilkosság egyik elkövetője (Fotó: MTI / Mihádák Zoltán)

Az ismert rockzenésznek számító férfit – miközben Éva a házban volt – a saját udvarán több szúrással ölte meg féltékenységből az apa és fia, majd elmenekültek. A sebesült K. Gyula utolsó erejével még kimenekült az utcára, ott esett össze. 

Mint a bulvárlap megtudta, Éva pár hónappal ezelőtt jelentette be korábbi élettársának, Sándornak, hogy elhagyja a családját. „Sándor összetört, a fia, Sanyika is visszaköltözött hozzá, azóta együtt éltek. Azt azonban nem gondoltuk, hogy ilyesmit terveznek, sokkolt minket, ami történt” – nyilatkozta az áldozat egyik ismerőse.

dunavarsányi gyilkosság

Helyszínelnek a bűnügyi technikusok (Fotó: MTI / Mihádák Zoltán)

Az elkövetők a gyilkosság után elmenekültek, ám a kiérkező rendőrök azonnal lezárták a települést. Ettől megijedt az idősebb férfi és feladta magát a rendőrségen. Fia pedig a rendőrség egyik zárába futott bele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top