nlc.hu
TV-sztárok

Koraszülött kislányárét aggódik Young G

Pokoli időszakot él át Young G és párja – megszólalt a koraszülött, súlyos beteg kislányuk állapotáról a rapper

A császármetszést követően azonnal inkubátorba került a csöppség.

Koraszülöttként, mindössze 36 hetesen született meg Young G, azaz Rácz Béla és kedvese, Norina kislánya, Rebeka. A zenész nagyon aggódik az újszülöttért, és azt mondja, ha nem segítik világra idő előtt, talán már nem is élne a csöppség – írja a Blikk.

Young G

Young G nagyon aggódik az újszülött kislányáért (Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó)

„Kivették a kislányomat, felsírt, gyönyörű volt, de egy másodperc alatt egyértelművé vált, hogy a rémálom nem ért véget. (…) Kiderült, hogy az én 2800 grammal született kislányomnak tüdőgyulladása van” – mondta el a bulvárlapnak a ValóVilágból is ismert zenész, akinek a kislánya a véráramba került vírusok, baktériumok miatt betegedhetett meg.

„Ha nem születik meg most a kislányom, csak május 17-én, a kiírt időpontban, akkor lehet, hogy már nem is élt volna. Rebeka nagyon erős, a lányom élni akar, így jelezte, hogy baj van. (…) Szerencsére jobb Rebeka állapota, vitaminokat kap, javul a légzése, és biztatnak minket az orvosok” – árulta el Young G.

Olvass még Young G-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top