nlc.hu
TV-sztárok

A Konyhafőnök versenyzője, Wendy nagy kedvenc lett

A Konyhafőnök versenyzője máris nagy kedvenc, kérdés, meddig marad Wendy versenyben

Az idei évben mintha lazábbra vették volta a Konyhafőnök zsűritagjai a válogatót, ahol sokkal kevésbé számított, hogy éppen hogyan teljesít egy-egy jelentkező, mint az, hogy mennyi fantáziát látnak benne, vagy hogy szerintük képes lenne-e fejlődni. Estek ki olyanok, akik jó ételt tettek le, de nem tartották őket versenyzőalkatnak, és kerültek be olyanok, akik rengeteg hibát vétettek, de látták benne a küzdeni akarást. Wendy Perez az első ételével megnyerte a zsűrit, viszont kis híja volt annak, hogy kiessen a második főztjével a kötényszerző napon. .

A Konyhafőnök válogatón töltött paprikával került be Wendy a Kötényszerző napra

A Konyhafőnök-válogatón töltött paprikával került be Wendy a Kötényszerző napra (Fotó: Sajtóklub)

A Konyhafőnök Facebook-oldalán már azt is tudni vélik, hogy a lány nem marad sokáig versenyben, mert ma Jenő leveszi róla a kötényt, amit biztosan sokan sajnálnának, Wendy ugyanis nagy kedvenc lett. 

Megnézem
Összes kép (3)

A kubai lányt többen a TikTokról ismerték, ott készít videókat, és olyan kérdésekre válaszol, hogy a szemszíne eredeti, vagy színes kontaktlencsét visel (igen, eredeti), vagy hogy miért nincs párja (mert túl sok a kontroll), vagy éppen táncol, énekel, de aki járt már a TikTokon, az könnyen el tudja képzelni a tartalmat. Az Instagramról is kiderül, hogy Wendy szépségét gyakran méltatják, és a Konyhafőnök nézőit is elvarázsolta.

De most az aktuális kérdésnél maradva, már nagyon szeretnénk tudni, meddig jut majd a versenyben. 

Na, szerinted Wendy tényleg kiesik ma a Konyhafőnökből? 

A Konyhafőnök zsűritagjai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top