nlc.hu
TV-sztárok

Polgár Tünde mellkisebbítő műtéte

Polgár Tünde vallomása: „Sátorponyva méretű melltartót hordtam korábban”

Őszintén beszélt Polgár Tünde arról, műtétje előtt mennyi gondot okozott neki a nagy mell.

Polgár Tünde sosem titkolta, hogy 23 évesen mellkisebbítő műtéten esett át. Már tizenéves korára hatalmasra nőttek a keblei, zavarták a sportban és a mindennapokban, külön ruhákra volt szüksége. Emiatt rossz volt a közérzete, és a háta is egyre többet fájt. Végül orvosa tanácsára műtéti úton 95D-ről 75 D-re csökkentették a mellméretét.

A luxusfeleség most egy videójában beszélt hosszabban a nagy mell problémájáról, miután valaki felvetette, hogy mennyire megnehezítette számára az öltözködést a változókorában túl nagyra nőt melle. Polgár Tünde szerint a probléma igenis létezik, hiszen változókorban sok nőnek megduzzadnak a mellei.

Sátorponyva méretű melltartót hordtam korábban

– fogalmazott Polgár Tünde, aki szerint a mellméret sok nőnek problémát okoz: ha túl kicsi, az a baj, ha túl nagy, akkor meg az. Elárulta azt is, hogy sok fiatal nagyobb melleket szeretne, ami lehet, hogy jól néz ki a strandon, de 40 év fölött elkezd öregíteni.

Őszintén beszélt arról is, hogy egy időben nagyon zavarta, hogy a ruháin keresztül is látszottak a mellei. Pedig nagyon fontos, hogy ha valahová megérkezik, akkor ne csak a melleit, hanem őt magát is észrevegyék.

(Kiemelt kép: Smagpix)

Polgár Tünde az nlc-n:

Polgár Tünde

Polgár Tünde vallomása: „Sátorponyva méretű melltartót hordtam korábban” (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top