nlc.hu
TV-sztárok

Marsi Anikó szerelméről

Ezt mondja a másik ex Marsi Anikó új párjáról

Szulák Andrea után megszólalt Agócs Judit, aki öthetes terhes volt, amikor elhagyta a férfit.

Csütörtök reggel derült ki, hogy Marsi Anikó Szulák Andrea volt párjával randevúzik. Gábornak és Szulák Andreának van egy közös gyermeke, a férfinak azonban Agócs Judit színésznőtől is született gyereke.

„A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm” – így reagált Szulák Andrea a kapcsolatra, Agócs Judit pedig mára a Blikknek és a Borsnak is nyilatkozott.

Agócs Judit Lucienne Homenides de Histangua szerepében Georges Feydeau Bolha a fülbe címû vígjátékának próbáján a Gyõri Nemzeti Színházban 2018-ban / MTI Fotó: Krizsán Csaba

Agócs Judit Lucienne Homenides de Histangua szerepében Georges Feydeau Bolha a fülbe című vígjátékának próbáján a Győri Nemzeti Színházban 2018-ban (Fotó: MTI / Krizsán Csaba)

Előbbi emlékeztet, hogy a férfi a Szulákkal történt szakítás után nem gyászolta sokáig a régi szerelmet, pár hónappal később Agócs Judit színésznő mellett tűnt fel. A kapcsolat valódi szenvedélynek tűnt, a színésznő nem sokkal később gyereket várt, de hirtelen szakított. „Öthetes terhesen én döntöttem úgy, hogy nem akarom tovább, mert nem működött a kapcsolat. Már nagyon régen akartam gyereket, csak nem jó kapcsolatokba futottam bele, ez most is így alakult, de az én döntésem volt” – mondta a Blikknek, a Borsnak pedig azt mondta, hogy: „Egyetértek Szulák Andival, minden szava igaz. Többet most nem szeretnék mondani a témában. Ennek ellenére is kívánom Gáboréknak, hogy legyenek boldogok.”

Marsi Anikó vízöntő. Mit ír a horoszkóp? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top