nlc.hu
TV-sztárok

Tommyboy több tízmilliót bukott

Tommyboy több tízmilliót bukott mindössze pár óra alatt

Egyik napról a másikra veszítette el fő bevételi forrásait Könyves Tamás és családja.

Tommyboy 18 évvel ezelőtt szerepelt a ValóVilágban, ekkor ismerte meg az egész ország. Egy idő után egyre kevesebbet írtak róla, nem szerepelt a bulvárlapokban, inkább saját vállalkozásba kezdett: több éttermet nyitottak az ország különböző pontjain a családjával. Az üzleteket párjával, Bettivel vezették, miközben békességben nevelték 2 éves közös kislányukat, Tamarát – írja a Bors. Az egykori valóságshow-hős azonban pár óra alatt szinte mindent elveszített, hiszen több üzletükbe is betörtek és vitték, amit tudtak. 

„Sosem felejtem el május 27-ét. Azon a csütörtöki napon sorban kaptam a telefonokat, hogy betörtek az általunk üzemeltetett helyekre. Mintha megszálltak volna minket! A dolgozóinkat elzavarták, a készpénzt és az értékes berendezéseket, árukészleteket elvitték. Az utolsó felvételeken az látszik, ahogy külföldi bevándorlónak látszó férfiak szaggatják le a kamerákat a helyükről. Összesen 15-20 millió forint értékben károsítottak meg bennünket, a kéthavi elmaradt forgalom pedig szintén milliókban mérhető” – mondta a lapnak Könyves Tamás.

„A lehető legalaposabban körülírtuk a rendőröknek a történteket és mindenben a segítségükre vagyunk. A nyomozás nagyon jól halad, de még nem adhatunk ki információt róla az olvasóknak, mert azzal hátráltathatnánk a vizsgálat egyes szakaszait” – tette hozzá a korábban bőrrákkal küzdő Tommyboy, akik biztonsági intézkedéseket is tettek, hogy ne történjen meg újra.

könyves tamás

Könyves Tamás Tommyboy (Fotó: Facebook)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top