nlc.hu
TV-sztárok

Kiderült, mi történt Hosszú Katinkáék kirablásának éjjelén

Kiderült, mi történt Hosszú Katinkáék kirablásának éjjelén

Eddig nem tudtuk, de most kiderült, mi történt azon az éjjelen, amikor Hosszú Katinkáékat kirabolták.

Ahogy mi is megírtuk, Hosszú Katinka a Mare Nostrum-úszóviadal júniusi, barcelonai állomása során rablás áldozata lett a spanyol városban. Erről sem az úszó, sem pedig édesapja nem nyilatkozott. A Blikk információi szerint a támadó fizikálisan is inzultálta az úszónő párját, Gelencsér Mátét.

Amit lehet tudni a történtekről:

  • Hosszú Katinka a Mare Nostrum-úszóviadal júniusi, barcelonai állomásáról, ugyanis az úszóklasszis, illetve párja, , Gelencsér Máté rablás áldozata lett.
  •  Katinka párját, Gelencsér Mátét fizikálisan is inzultálták a támadás során.
  • Az Index új információi szerint a verseny után éjjel két óra körül elhatározták, hogy kimennek sétálni a városba. Az éjszakai séta közben öt-hat fiatal vette őket körbe és Máté drága Rolex óráját akarták megszerezni.
  • A lap szerint Máté nem adta át nekik az órát, ezért verekedés alakult ki. Többen ütötték az egykori úszót, végül letépték a karjáról a Rolexet, az egyik srác elfutott a zsákmánnyal. Ezután jött Hosszú Katinka, aki a rabló után futott, utolérte és vissza is szerezte tőle a párja karóráját. Azt írják, a srác önként adta vissza neki azt.
  • Ezek után visszamentek a szállodába, ahol következett az újabb meglepetés. A személyzet egyáltalán nem volt segítőkész, nem akartak rendőrt hívni, Katinkáék szerint a londínerek adhatták le a drótot a rablóknak.
Hosszú Katinka

Hosszú Katinka a tokiói úszócsarnokban (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

(Blikk)

Csalók mindenhol vannak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top