nlc.hu
TV-sztárok

Érdekességek Szabó Dóriról

3 dolog, amit nem tudtál a 34 éves Szabó Dóráról

Szabó Dórát most egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg, hiszen ő is versenyzője a TV2 legújabb, TOTEM című műsorának.

Szabó Dóra egy év távollét után 2020-ban tért vissza a képernyőre, mégpedig a megújult Life TV Bréking! című műsorának egyik műsorvezetőjeként. A 34 éves tévést most egy új oldaláról is megismerhetjük, ugyanis ő is felveszi a kesztyűt a TV2 TOTEM című kalandrealityjében

Érdekességek Szabó Dóráról

Fotó: Sajtószoba/TV2

Tévézés mellett saját vállalkozása (volt) – kozmetikusként dolgozott

Betett a koronavírus-járvány Szabó Dóri vállalkozásának.  A műsorvezető testkezelő gépet üzemeltetett egy szalonban, a Covid azonban keresztülhúzta számításait, és be kellett zárnia az üzletet. Elmondása szerint időközben az is egyértelművé vált, hogy sokat kell még tanulnia, miként legyen jó vezető, mert még nincs benne kellő szigor.

Nincs nála tabu téma

A Bréking című műsorban Szabó Dóri azt is töredelmesen bevallotta, hogy a mai napig szájon puszilja nővérét.

Tud főzni, de ritkán fordul meg a konyhában

Azt is megtudhattuk, hogyan boldogul a műsorvezető a konyhában. „Tudok főzni, de alkalomszerűen főzök, és ha főzök, akkor csak receptből, mindent precízen lekövetve.”

+1 Szabó Dóra 2011-ben jelentkezett a Szépségkirálynő című műsorba, ahol a döntőn elnyerte a Miss Earth Hungary címet.

Még több sztárhír: 

 (Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top