nlc.hu
TV-sztárok

Tornóczky Anita 10 kilót fogyott

Tornóczky Anita 10 kilót fogyott és a párját is megmutatta

Tornóczky Anita visszanyerte régi alakját, ám azt mondja, a párjának a plusz kilókkal együtt is tetszett.

Tornóczky Anita mindig szuper formában volt a nyilvánosság előtt, ám az utóbbi időben felszedett pár kilót. Akkor szembesült ezzel, amikor visszanézte magát videókon és fotókon – egyből változtatni akart.

„Először csak arra lettem figyelmes, hogy eltűnt az arccsontom, ami addig kifejezetten látványos volt. Aztán elkezdett picit lógni a bőr az
államnál, és bár arányosan, minden testrészemre rakódott pluszkiló, a vége az lett, hogy nagydarabnak éreztem magam, és ez nagyon zavart” – árulta el a Story magazinnak a nagy fájdalmakkal élő Tornóczky Anita, aki diétával és edzéssel változtatott a külsején.

„A barátnőm, Eszter profi szakember, ismeri a testem működését, vele edzek. Közben egy komoly diétát is követek, és most tartok körülbelül tíz kiló mínusznál. Pont annyinál, mint amennyi korábban felkúszott rám” – részletezte a kutyatréner, aki kikötötte, hogy amíg lehet és képes rá, addig szeretne maga változtatni a testén és a beavatkozásokat is kerülné. Anita arról is beszámolt, hogy a párjának a plusz kilókkal együtt is tetszett, ám ő maga hiúbb annál, minthogy sokáig elviselje magán a felesleget.

tornóczky anita

Tornóczky Anita 10 kilót fogyott (Fotó: Instagram)

Sztárfogyások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top