nlc.hu
TV-sztárok

Nagyon összekaptak a lányok a Nyerő Párosban

Nyerő Páros: elszabadultak az indulatok a lányok között, tombolt Molnár Guszti felesége

Újra feszült a hangulat a Nyerő Párosban.

A Nyerő Páros keddi adásában az aukciós játék után elszabadultak az indulatok a lányok között, csak úgy visszhangzott a villa a kiabálásuktól.

Nyerő Páros

Ismét összeugrott Vivi és Kinga (Fotó: Sajtóklub)

„Torokra támadtok, jön belőletek a rosszindulat. (…) Észre sem veszed magad” – fakadt ki Molnár Guszti párja, Vivi. „Nagyon kiabálsz és nagyon hangos vagy” – kommentálta Vivi kirohanását Kinga. Molnár Guszti párja azonban folytatta tovább: „Parttalan vita, mert semmit sem vagytok hajlandók elfogadni. (…) Én vagyok az az ember, aki ebben a játékban még nem hazudott nektek.”

A dühös Kinga végül faképnél hagyta a tomboló Vivit, később pedig Junior kelt felesége védelmére. Vivi azonban a zenészt sem kímélte.

Vivi úgy véli, akármilyen vitája volt neki és párjának Juniorékkal, a zenész és felesége mindig rájuk akarták erőltetni az akaratukat, de mostanra már besokallt ettől. „Vagy essenek ki, vagy mi menjünk haza, de én már nem bírom” – vallotta be a kamerák előtt.

Olvass még a Nyerő Párosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top