nlc.hu
TV-sztárok

Még nagyobb családra vágyik Csobot Adél

Bővülni fog Csobot Adél és Istenes Bence családja? Elszólta magát az X-Faktor mentora

A családbővítésről vallott Csobot Adél a NőCommentben.

Csobot Adél mindig is nagy családról álmodott, így a tervei között szerepel a családbővítés. Az X-Faktor mentora 22 évesen szülte meg az első kisfiát, Nátánt.

Csobot Adél

Csobot Adél még több gyereket szeretne (Fotó: Sajtóklub)

„12-13 éves lehettem, amikor konkrétan megfogalmaztam az anyukámnak, hogy: ‘Anya, majd meglátod, én nem leszek 23 és már lesz egy gyerekem’. Tehát ennyire tudatosan. De azt is tudtam, hogy nagy családot szeretnék. Soha nem volt kérdés, hogy egy gyerek és akkor ott vége. Én tényleg mindig erről álmodoztam és úgy képzeltem el, hogy azok a vasárnapi ebédek, azok olyanok lesznek, hogy hosszú asztal, nagyon sokan, és én főzök, és mindenki egyszerre beszél. Ez volt a vízióm” – vallotta be Csobot Adél a NőComment vasárnapi adásában.

„És mi a vége? Számban?” – kérdezett rá a műsorvezető, Liptai Claudia, mire az énekesnő-színésznő: „Nem tudom”.

„Még abszolút nyitott vagy erre?” – faggatta tovább Liptai. „Simán” – válaszolta Csobot Adél, majd hozzátette: „Szeretem azt gondolni, hogy ha az egész életemet nézem, így tudok a legtöbb időt a gyerekeimmel tölteni, ha nagyon korán szülök”.

Olvass még Csobot Adélról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top