nlc.hu
TV-sztárok

Kiszel Tünde akkor és most

Kiszel Tünde: „Én nem voltam pornósztár, én szexszimbólum voltam”

Kiszel Tünde a mai napig elképesztő energiával és lelkesedéssel éli az életét, mindenben a maximumot nyújtja, legyen szó az Álarcos énekesről vagy az éves rendes naptáráról. Galériánkban még Donatella édesapját is megmutatjuk.

Kiszel Tünde megosztó személyiség, a követői nem csupán rajongókból állnak, van köztük bőven olyan is, akik csak kritizálni akarják a hírességet. A 62 éves médiaszemélyiség régen magára vette a pocskondiázó kommenteket, de ma már nem szokott vele foglalkozni, ha megszólják: „Régebben nagyon megviseltek, különösen azok, amelyekben az édesanyámat és a kislányomat bántották. Igazi anyatigris vagyok, a mai napig rosszul esik, ha valaki őt bántja a kommentekben. Sajnos a legtöbben ezt arctalanul, névtelenül teszik, pedig ha személyesen tennék, biztos, hogy elbeszélgetnék az illetővel. Így azonban mindig arra gondolok, hogy többségében olyanok csinálnak ilyet, akik boldogtalanok, megkeseredettek és abban élik ki magukat, hogy másokba belekötnek. Már sokat edződtem ezen a téren, nem veszem magamra az ilyen megnyilvánulásokat”mondta el Kiszel Tünde a Drága családom című műsorban. 

Kiszel Tünde akkor és most

Kiszel Tünde régen és most (Kép: smagpictures.com)

Pedig a rossz nyelveknek nincs alapjuk a beszólogatásra, hiszen Kiszel Tünde már valószínűleg akkor sikeres volt, amikor a kommentelők még meg sem születtek. 1989-ben már a Füles újság decemberi kiadványának címlapján pózolt, 1990-ben pedig belekóstolt a külföldi sikerbe is, amikor a német RTL+ Tutti-Frutti című műsorában mutatta meg magát egy piros selyem kosztümben, melyet ledobva magáról végül tangára vetkőzött. Erről így beszélt Kiszel Tünde egy interjú során:

Hatvan lány közül választottak ki. Én voltam az első magyar lány… Én nem voltam pornósztár, én szexszimbólum voltam.

A német siker után, a ‘90-es évek elején aztán újságíróként kezdett dolgozni, ennek során olyan világsztárokkal készített exkluzív interjúkat, mint Sylvester Stallone, Luciano Pavarotti, Plácido Domingo, José Carreras, José Cura, Richard Clayderman, Tony Curtis és Demis Roussos. Kiszel Tünde sokoldalú egyéniség, az újságírás mellett színházakban is szerepelt a színpadon, majd a tévében lett riporter, sokáig az életünk része volt a képernyőn, máig élénken emlékszünk az MTV1-en futó Halló Vasárnap! című műsorra, melyben Kiszel sztárokkal készített riportokat.

A munkáján kívül Kiszel Tünde elhíresült hatalmas bugyigyűjteményéről és a minden évben önmaga főszereplésével megjelentetett naptárairól is. „Ez a 21. naptáram, nagyon örülök, hogy végre a kezemben tarthatom. Mint mindig, most is profi csapattal dolgoztam. Mindig a tematikát a legnehezebb kitalálni, aztán ha az megvan, jönnek a részletek. Több napon keresztül válogattuk a jelmezeket a mostani fotózáshoz, majd jött a próba. Minden részletre igyekeztünk odafigyelni, a kiegészítőktől a megvilágításon át” – mondta el az új, 2022-es naptárról Kiszel Tünde. A naptár vevői és Tünde rajongói többségében férfiak, de a dedikáláson egészen fiatal lányok is meg szoktak jelenni. 

Megnézem
Összes kép (6)

Az első naptárakban még kisbabaként tartja kezében lányát, Donatellát, aki mára már 20 éves, gyönyörű modellé vált és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanul. Donatelláról egy időben sokat olvashattunk, amikor az édesapja kilétét megkérdőjelező pletykák keltek életre. Azóta már tisztázódott a helyzet, Hunyadi Donatella édesapja az elismert operaénekes, Lukács László, aki nem szeretett volna reflektorfénybe kerülni Kiszel Tünde mellett, ezért is volt a nagy titkolózás a személye körül. Állítólag Donatella tartja az apjával és féltestvérével is a kapcsolatot.

Kiszel Tünde régi és mai fotóit nézegetve az a benyomásunk támad, hogy rajta nem igazán fog az idő, egy nyilatkozata alapján pedig azt is megtudhatjuk, mi Kiszel Tünde véleménye az öregedésről: „Manapság egyre hétköznapibbá válik a plasztika, de én nem szeretnék kés alá feküdni. Persze az teljesen más, ha valakinek egészségügyi okokból végeznek ilyet, például ha már nem lát rendesen, mert a szemhéján annyira megereszkedett a bőr. Minden más esetben tőlem nagyon távoli ez a dolog. Néha látok hölgyeket felpumpált szájjal, átszabott arccal. Ez biztos, hogy nem az én utam. Én azt vallom, hogy ha a lelkünk rendben van, harmóniában vagyunk magunkkal, máshogy, sokkal szebben öregszik az ember. Inkább ennek a megélésére, elfogadására érdemes törekedni.” 

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top