nlc.hu
TV-sztárok

Oláh Gergő véleménye az X-Faktorról

„Soha nem leszek híve annak, hogy 14-16 évesek induljanak ilyen versenyeken, veszélyes” – Oláh Gergő az X-Faktorról

Oláh Gergő őszintén elmondta a véleményét a tehetségkutatóról.

Oláh Gergő jelenleg a Farm VIP-ben szerepel, de az X-Faktort még mindig követi, ami érthető, hiszen ebben a műsorban lett ismert. Az énekes most már sokadjára fogalmazza meg a véleményét a tehetségkutatóval kapcsolatban: úgy érzi, a versenyzők többsége túl fiatal és sokan nehezen tudják feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget.

„Én soha nem leszek és nem vagyok híve annak és nem értek egyet azzal, hogy 14-16 évesen induljanak ilyen versenyeken, VESZÉLYES! Én talán 18 éves kortól tartanám helyesnek… és úgy, hogy a Mentorok kb. 2 évig fogják a versenyzőik kezét! Ami a verseny után fog rájuk zuhanni, azt brutálisan nehéz kezelni… főleg a mai felgyorsult és kifordult világban… Én 23 évesen, apaként, férjként és egészen pici koromtól rengeteg énekversenyt megjárva is, nagyon nehezen tudtam kezelni… Az Isten felé való elkötelezettségem, a családom, Geszti Péter és Schiwert Takács László nélkül, nekem sem ment volna… Valószínű egyébként, hogy a fiatal koruk, éretlenségük miatt (is) nincs átütő érzelem, sem átütő produkció, színpadi show, egyik versenyzőnél sem… Amitől libabőrös tudna lenni a hallgató, néző… Na meg hát a mozgáskultúra. Konkrétan szerintem le vannak tiltva a versenyzők a táncról, annyira nem megy nekik… Számomra akkor van egyben egy előadó, ha jól énekel és aközben jól mozog, táncol és átad valamit!” – írta a közösségi oldalán Oláh Gergő, aki korábban az egyik versenyzőről, Alee-ról is írt.

Durva, hogy mennyire fontos és mennyire sokat számít és mennyire nagy befolyásoló ereje van annak, hogy mi van az ember mögött…
Milyen lelki nehézségekkel küzd… Hogy láthatjuk, bepillanthatunk abba, hogy hogyan él, milyen körülmények között… Én nagyon bírtam eddig is ezt a fiút, nagyon tehetséges, de a mai kisfilmje után már teljesen eldőlt, hogy neki szurkolok, hogy Ő legyen a nyertes! Bár már így is a legnagyobb nyertese ennek a szériának és ByeAlex kezei között van a legjobb helyen! Hajrá Alee!” – írta.

oláh gergő farm vip

Oláh Gergő véleménye (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top