nlc.hu
TV-sztárok

Sztárcsemeték külföldön

Sztárcsemeték, akik külföldön próbálnak szerencsét

Az ismert szülőknek sem könnyű, amikor el kell engedniük a gyerekük kezét.

Sztárcsemeték, akik gondoltak egy nagyot, és úgy döntöttek, a tengerentúlon próbálnak szerencsét.

Polgár Tünde és fia, Dani

Polgár Tünde és a fia, Dani nagyon közel állnak egymáshoz, mindent megbeszélnek, ezért nagyon nehéz lesz majd a luxusfeleségnek, amikor el kell szakadnia tőle. Ez hamarosan bekövetkezik, hiszen Dani külföldön fog tanulni, méghozzá Amerikában tervezgeti a jövőjét. Mint kiderült, a 18 éves videós leginkább a filmezés, a rendezés, a színészet érdekli, szóval ebbe az irányba indul majd el.

Sztárcsemeték, akik külföldre költöznek

Polgár Tünde és fia még 2018-ban. (Fotó: Birton Szabocs/smagpix)

„Egyik ismerősöm annyira parás, hogy chipeket ültetett a gyerekbe. Lehet, hogy nekem is azt kellett volna, amíg a Dani kicsi volt, és akkor tudnám, merre jár” – nyilatkozta korábban Polgár Tünde.

Szandi és lánya, Blanka

Szandi nagyon büszke a gyerekeire: a két nagyobbik, Blanka és Domonkos évek óta dolgoznak, fontos számukra, hogy legyen saját, félretett pénzük. Az énekesnő lánya, Blanka régóta bébiszitterkedik, a családok pedig nagyon elégedettek a munkájával. Éppen ezért döntött úgy, hogy Amerikában is kipróbálja magát: egy évre az Egyesült Államokba költözött egy családhoz, ahol au pair-ként dolgozik.

A kiutazás előtt erről a Reggeliben beszélt bővebben:

(Nyitókép: Birton Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top